Policajti muža chytili krátko po krádeži. Z domu ukradol mobil a nožík. Dvaja Vranovčania vykradli vysávač.

06.05.2011 Celý región

Policajti muža chytili krátko po krádeži:
Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 41 ročného muža z Bardejova.
Policajti muža chytili včera bezprostredne po krádeži vecí z areálu kasárni, na Ulici Štefánikovej v Bardejove. V čase okolo 12:30 h sa cez oplotenie dostal do areálu, kde následne vytlačil okno jednej z budov a ukradol odtiaľ jedno hliníkové chladiarenské zariadenie a štyri vodárenské ventily s uzávermi. Spôsobená škoda bola vyčíslená na cca. 120.- €. Stíhaný je na slobode.

Z domu ukradol mobil a nožík.

Z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili včera policajti z Kapušian 47 ročného muža z obce Vyšná Šebastová, okr. Prešov.
Obvinený muž sa v noci zo stredy na štvrtok vlámal do jedného z domov vo Vyšnej Šebastovej. Na dome najprv rozbil okno, ktoré následne otvoril a vošiel dnu. Odtiaľ potom ukradol mobilný telefón a vreckový nožík. Celková škoda bola vyčíslená na 183.- €. Policajti v priebehu jedného dňa páchateľa vypátrali, zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia bol na neho zároveň spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

Dvaja Vranovčania vykradli vysávač.

Dvoch mladých (17r. a 18r.) Vranovčanov obvinili včera vranovskí policajti z prečinu krádeže.
Obaja obvinení prišli 20.2.2011 v nočných hodinách na jednu z vranovských čerpacích staníc. Tu prešli k vysávaču, na ktorom prestrihli visiaci zámok a z tam nachádzajúcej sa kartónovej krabice, do ktorej padajú mince ukradli 2,50.- €. Poškodením spôsobili ďalšiu škodu vo výške 5.- €. Polícia oboch obvinených stíha na slobode.
 

Vyberte región